Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόσκληση - Αλλαγή καταστατικού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το ΔΣ της ΕΕΒΕΠ ξεκινά τις διαδικασίες για την αλλαγή του Καταστατικού της Ένωσης με σκοπό τις διορθώσεις σφαλμάτων του παρόντος καταστατικού, αλλά κυρίως την προσαρμογή της ΕΕΒΕΠ στις συνθήκες του νέου κοινωνικού περιβάλλοντος, τη συστράτευση των μελών της στην ευόδωση των στόχων της, την εδραίωσή της στην ελληνική κοινωνία με τη συμμετοχή όλων των μελών, από όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Για το λόγο αυτό το ΔΣ συνέστησε Επιτροπή Καταστατικού η οποία αποτελείται από τα μέλη:
Χριστίνα Κυριακοπούλου - Πρόεδρος ΔΣ
Δημήτρης Πολίτης - Γενικός Γραμματέας ΔΣ
Μαρία Αλεξανδράκη - Ταμίας
Γιώργος Γλωσσιώτης - Αντιπρόεδρος
Ηρακλής Πίττας - Μέλος ΔΣ
Χαράλαμπος Τσολάκης – Γραμματέας ΠΕΤ Β. Ελλάδος
Ζωή Καστελιάνου - Γραμματέας ΠΕΤ Κρήτης

Καλούνται τα μέλη της ΕΕΒΕΠ να συμμετάσχουν ενεργά στις παραπάνω διαδικασίες. Για την συμμετοχή σας στην εν λόγω Επιτροπή αρκεί μία επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι την 29η Σεπτεμβρίου. Επιπλέον μπορείτε να συμμετάσχετε με τις απόψεις σας στο blog της ΕΕΒΕΠ που έχει δημιουργηθεί για αυτό το λόγο: http://eebepdialogue.blogspot.com στο οποίο θα αναρτώνται και τα αποτελέσματα της Επιτροπής.

Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη, καθώς το Καταστατικό ορίζει το πλαίσιο λειτουργίας του συνόλου της ΕΕΒΕΠ.

Η πρόταση για τη νέα μορφή που θα πάρει η Ένωση είναι ευθύνη όλων μας.

Τα μέλη της Επιτροπής

2 σχόλια:

  1. Αυτό το blog ξεκινάει (γράφει η δεξιά στήλη) ως διαδικασία διαλόγου σχετικά με το επάγγελμα και τους φορείς που το εκπροσωπούν και προηγείται μιας ημερίδας που θα αποτελέσει πρόταση καταστατικών αλλαγών προς την νέα (τότε) διοίκηση της Ένωσης. Δεν λείπουν τα συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία αλλά η ανταπόκριση είναι πολύ μικρή.

    Τα συμπεράσματα και προτάσεις καταστατικών αλλαγών της ημερίδας προς την νέα διοίκηση δεν δημοσιεύονται: η πρόταση διατυπώθηκε επώνυμα αλλά δεν έτυχε (δημόσια, στο ιστολόγιο) έστω αρνητικής απάντησης, ένα δεν θέλουμε ή δεν ξέρουμε πώς να το κάνουμε, έστω ένα μην μας ενοχλείς.

    Το θέμα επανέρχεται με νέα ανάρτηση, πολύ πιο συγκεκριμένο: αλλαγή καταστατικού. Λιγοστεύουν τα συγχαρητήρια, δεν υπάρχει ανταπόκριση, έχουμε όμως επιτροπή καταστατικού.

    Και στις δύο προσπάθειες, κι αυτό είναι που με παραξενεύει, δεν υπάρχει ούτε η στοιχειώδης υποστήριξη. Κάποιοι άνθρωποι (το διοικητικό συμβούλιο) προσπαθούν και πάλι να θέσουν προς συζήτηση το ίδιο θέμα αλλά, δεν κάνουν τον κόπο να εξηγήσουν ούτε γιατί είναι απαραίτητο να συζητήσουμε για αλλαγή καταστατικού, ούτε να παρουσιάσουν τις απόψεις τους γι αυτή την αλλαγή.


    Η γνώμη μου διατυπώθηκε στο
    http://eebepdialogue.blogspot.com/2010/01/blog-post_1584.html?showComment=1265272144040#comment-c1281803575359196375

    ΑπάντησηΔιαγραφή